CL100 Ajánlói Link lekérdezés

Miért érdemes új klubtagokat ajánlani?

A Zepter által létrehozott Club Live 100, magyarul Élj 100 évig! klub alapvető üzenete és küldetése, hogy segítsen az embereknek abban, hogy egészségesebb és hosszabb életet élhessenek. A klubtagság ingyenes, ez a különleges program csak előnyökről szól mindazon számára, akik egy jobb életminőség elérése mellett döntenek. A klubtagok az elismert prémium minőségű Zepter termékekből csak tagok számára elérhető kedvezményekre jogosultak, meghívást kaphatnak új termékek bevezetésére, online és offline eseményekre, Zepter által támogatott egészségügyi szűrővizsgálatokra.

Viszont az ajánlói programunk révén mindazokat is elismerjük, akik a Zepter életstílusát és üzenetét bemutatják hasonló gondolkodású, egészségtudatos ismerőseiknek.
Alkalmanként külön nyereményjátékkal is ösztönözzük erre a tagokat, de minden esetben az ajánlásért alanyi jogon jár az akár 4%-os ajánlói prémium, melyet az ajánlott új klubtag első rendelése után fizetünk ki termékben (árkedvezmény formájában) vagy pénzben (ajánlói prémium számla ellenében) formájában.
Hívja meg legkedvesebb ismerőseit a kötelezettségektől mentes Club Live 100-ba, élvezzék a Zepter rendszer előnyeit, segítsenek egymásnak, éljenek jobb és hosszabb életet!

Zepter Club Live 100 ajánlói link

Hogyan működik az ajánlás folyamata?

Az alábbi mezőben adja meg e-mail címét, amellyel regisztrált a Club Live 100 programba. A rendszer ellenőrzi az e-mail címet és megjeleníti az Ön egyéni ajánlói linkjét.

Az egyéni ajánlói linkjét megoszthatja barátaival e-mailben, sms-ben, Messengeren, VIBER-en, WhatsApp-on, meghívhatja barátait Facebook oldalán elhelyezett poszttal, amely tartalmazza az Ön egyéni ajánlói linkjét.
Építsen egy klubhálózatot, élvezze az előnyöket, de mindenek előtt segítsen önmagán, szerettein és barátain, hogy megtapasztalhassák a különleges Zepter életérzést!